Enter your keyword

Sockring / Sugering

Sockring / Sugering

Hårborttagning med sockerpasta är en av det mest naturliga sättet att ta bort oönskat hår, och en av de äldsta tekniker som använts av människan.
Hårborttagning med sockerpasta är långt från de kemiska metoderna & produkter som innehåller ingredienser som kan skapa irritation.
Sockerpasta är endast gjord av naturliga ingredienser, socker, vatten, citronsaft, innehåller inga kemiska ämnen eller konserveringsmedel, färgämnen, doftämnen.
Socker är ett naturligt konserveringsmedel som hämmar tillväxten av bakterier & citron är naturligt antiseptisk, sockerpasta kan användas för att avlägsna hår från hela kroppen & ansiktet, både hos kvinnor som män.

Tekniken i hårborttagning med sockerpasta innebär avlägsnande av hår i enlighet med deras naturliga växtrikning, det vill säga medhårs. Med hjälp av varsam påföring av sockerpastan på området som ska behandlas lyfts hårstråna & samtidigt som sockerpastan fäster sig på håret når den en bit ner i hårsäcken.
Denna process resulterar i en mycket exakt & grundlig borttagning av hela hårstrået, även de kortaste hårstrån, med roten.

Sockring / Sugering